Internet, domeinen en hosting

Het registreren van internetdomeinen (bijvoorbeeld met de extentie .COM, .NL, .BE, .ORG, .EU en .NET) kan INTS eveneens voor u verzorgen. We registreren direct bij de daarvoor geauthoriseerde instanties. INTS kan in ongeveer alle landen domeinen voor u registreren.  Ook het hosten van uw site en het aanbieden van email-faciliteiten (POP3 en IMAP) behoort tot de mogelijkheden.

Via domeinnaamregistratie heeft uw website een volstrekt unieke plek op het internet. Domeinnaamregistratie levert daardoor grote voordelen op. Het verhoogt onder andere de vindbaarheid van u als bedrijf middels uw website. Ook de commerciële kansen van uw website worden vergroot.

Niet alleen bij registratie is INTS automatisering uw ideale partner. Naast het registreren van domeinnamen verzorgen wij ook het verhuizen van een domeinnaam. Na het uitvoeren van een domeinnaamregistratie maakt u gebruik van verschillende voordelen.

Wilt u meer weten over de voordelen van domeinregistratie of heeft u andere vragen met betrekking tot onze internetdiensten? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.