INTS Automatisering

INTS is een automatiseringsbedrijf, dat zich richt op de bedrijfsautomatisering voor het MKB, onderwijs- en overheidsinstellingen. Met de visie “totaaloplossing tegen een betaalbare prijs” worden diensten, hard- en software aangeboden.

De kwaliteit van een organisatie staat of valt tegenwoordig met de beschikbaarheid van de juiste gegevens. De afhankelijkheid van informatie neemt daarom toe. U zult dat zelf ook ondervinden. Elke stagnatie in informatievoorziening belemmert het werk en kost het bedrijf veel geld. Daarom is het een geruststellend gevoel om terug te kunnen vallen op INTS Automatisering. Wij leveren u een compleet pakket dienstverlening op zowel hardware- als softwaregebied.

Uw ICT-zorg is onze zorg
INTS Automatisering is de totaalaanbieder van ICT-oplossingen die met al zijn mogelijkheden de klant van dienst wil zijn. Onze werkwijze is: goed luisteren naar uw wensen, creatief meedenken en adequaat adviseren. Vervolgens voeren we onze dienstverlening naar de verworven inzichten uit met een scherp oog voor detail.

Totaaloplossing
Op alle mogelijke fronten in de automatisering staan we ons mannetje. Dat betekent dat wij u vanaf het begin kunnen adviseren in het volledige automatiseringsproces of op facetten daarvan. Een kleine greep uit onze activiteiten:

  • INTS Automatisering ontwerpt, installeert en implementeert netwerken middels een beproefde werkwijze en methodiek. Onze netwerkengineers dragen complete oplossingen aan, zij installeren onze producten met uiterste precisie. De producten werken naar uw wensen, ook wanneer wij weer weg zijn.
  • Wij regelen en realiseren DSL aansluitingen en draadloze verbindingen. Onze ADSL-oplossingen staan voor een “inbraakbeveiligde” internetverbinding.
  • Een andere specialiteit is het beheren en onderhouden van ICT-omgevingen en -netwerken. De dynamiek in uw bedrijf vraagt constant om vernieuwingen. Die vraag kan onze zorg worden.
  • Zowel voor, tijdens als na een automatiseringsproject kunt u rekenen op professionele ondersteuning.
  • Wij zijn onderscheidend met onze servicecontracten voor hardware, software en netwerken. INTS Automatisering geeft heldere adviezen over welke dienstverlening het best bij uw organisatie past. Uit een dergelijk advies rolt een op maat gesneden service- of beheercontract. Scherp geprijsd, duidelijk en betrouwbaar.
  • U kunt ook voor een bepaalde tijd een expert van INTS Automatisering in huis halen via aantrekkelijke detacheringsmogelijkheden. Veel organisaties zien de verrassende en resultaatgerichte aanpak van onze experts als de extra capaciteit en juiste ondersteuning die ze nodig hadden.

Tot slot
Veel van onze klanten behoren tot het MKB of het onderwijs, maar ook de (semi-)overheid behoort tot onze relatiekring. Wij beschikken over up-to-date kennis en ervaring en de juiste visie die nodig is in de zich snel ontwikkelende wereld van de automatisering. We zijn gevestigd in Heteren en zijn actief in het hele land. Ook voor uw organisatie kan INTS Automatisering de professionele partner met de persoonlijke aanpak zijn. Wij nodigen u uit met ons contact op te nemen voor een kennismaking.